Menstruációs problémák

Propolisz menstruáció

View Larger Image A nők életük során számtalanszor találják szembe magukat különféle intim problémákkal.

propolisz menstruáció

Az egymást követő életszakaszokban bekövetkező hormonális változások, az időnként felmerülő bakteriális vagy gombás fertőzések sok nő életét keseríthetik meg. Ezek a bajok lehetnek alkalomszerűek, de akár rendszeresen visszatérő és elhúzódó nehézségek is.

A propolisz hatóanyagai

Sokszor pedig ezek a kellemetlen tünetek nemcsak testileg, hanem lelkileg is megviselhetik a hölgyeket. A jó hír az, hogy a természet és a méhek ezekben a helyzetekben is a segítségünkre vannak.

Az immunrendszer csökkent védekezőképessége, a hüvelyflóra egyensúlyának felbomlása miatt jelentkező különböző altesti fertőzések, gyulladások sikeresen kezelhetőek, ill.

A menstruáció és a propolisz A menstruációból adódó fájdalom egy nő életét leghosszabban kísérő probléma lehet. A propolisz hatékonyan enyhítheti ezeket a görcsös fájdalmakat.

propolisz menstruáció

A menstruációnak nem csak a megléte, hanem az elmúlása és klimax beköszönte is meg tudja nehezíteni egy nő mindennapjait.

Jó, ha tudjuk, hogy a propoliszt változókorban is érdemes bevetni.

Mit kell tudni a propoliszról? A propolisz alkalmazása és hatásai.

Fogyasztása ugyanis csökkentheti a hőhullámokat és nyhítheti a hangulatváltozásokat. Propolisz menstruáció napig napi egyszer 10 cseppet fogyasztani belőlemajd hét szünetet tartva a kúra ismételhető. Propolisz felfázásra A felfázás szintén a hölgyek többsége által jól ismert probléma. Az erre érzékenyebbeknek elég egy csupaszon hagyott derék, vagy egy hidegebb fürdő köröm gomba a nagylábujjon meg is van a baj.

Propolisz menstruáció hólyaggyulladás, vagy felfázás kiegészítő kezelésére, megelőzésére szintén alkalmas a méhszurok. Ha húgyútifertőzéssel állunk szemben, akkor nagyon fontos, hogy rengeteg folyadékot is fogyasszunk a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Házi lekváros bukta -75 gr

A legjobb, ha a húgyutak egészségére jótékonyan ható gyógyteákat választjuk a propolisz mellé. Hüvelyi fertőzések kezelése A női nemi szervek viszonylag védtelenek a kórokozókkal szemben. A könnyebben feljutó baktériumok pedig gyulladásokhoz vezethetnek. Ráadásul a hüvelyflóra egyensúlya szintén egy nagyon kényes állapot. A mindennapos stressz, vagy a túlzott intim higiénia felboríthatja ezt az egyensúlyt.

Hozzászólás Értékelés Propolisz Tinktúra - 30 ml A propolisz egy nagyon összetett, teljes mértékben a természet által megalkotott anyag.

Ennek első jele lehet a rendellenes hüvelyi folyás. Ilyenkor a drága gyógyszertári kúpok helyett megpróbálkozhatunk házilag hüvelykúp készítésével.

Kapcsolat Tudástár — Propolisz A propolisz a méz mellett a méhek legfontosabb terméke. Jellegzetes illatú, a hőmérséklettől függően szilárd, vagy nyúlós, ragacsos anyag. A dolgozó méhek a kaptár védelmére, rések, repedések kitöltésére használják. Az eddigi tapasztalatok szerint mintegy 20 féle fa termel olyan anyagokat, melyek alapanyagául szolgálnak a propolisznak.

Ezeket a kúpokat vagy golyókat érdemes inkább esténként alkalmazni, amikor a test vízszintes helyzete elég ideig a helyén tartja őket. Az antibiotikumokra nem reagáló visszatérő gombás fertőzések esetében is érdemes a propolisznak adni egy esélyt. Amellett ugyanis, hogy antibakteriális és gombaölő hatása van, a tüneti kezelésben is sokat segíthet.

propolisz menstruáció

Enyhítheti a gyulladás és a viszketés tüneteit, köszönhetően a tiszta propolisz legfontosabb és legnagyobb alkotórészének a propolisz menstruáció. A női nemi szerv gombás fertőzését sokszor okozhatja a Candida gomba is.

A propolisz a méhkaptárak védelmére szolgáló gyantás, sárgásbarna anyag, melyet a méhek legfőképpen a kórokozók betolakodása ellen gyűjtenek a fák rügyeiről, fiatal ágairól. Az anyag gyógyhatását már számos tudományos vizsgálat alátámasztotta. A propolisz eredeti funkciója tehát a baktériumok elleni védelem, de pótolják vele a lép hibáit, megelőzik a penészgombák kialakulását, megakadályozzák a fertőzéseket, sterilizálják vele az egész kaptárat. Jótékony tulajdonságait már a gyógyászatban is egyre több formában bevetik, készül belőle tinktúra, por, tabletta, de krémekhez is adják.

Erre a kórokozóra is jótékonyan hathat a propolisz, mely nemcsak meggátolhatja, hogy a Candida elszaporodjon, de a szervezet gombára adott immunválaszát is javíthatja.